Taronges amargues


Una bona amiga i gran cuinera, que té un taronger, en fa confitura. Aquesta és la seva recepte






Melmelada de taronja fàcil

Ingredients:
  • 1 k de taronges amargues
  • 1 llimona
  • 2 ksucre
  • 2 l. d’aigua bullint
1.     Rentar les taronges amb un raspall. Posar-les a bullirquan bulli l’aigua. Baixar el foc i bullir 2 hores. Deixar reposar 12 hores.
2.    Treure les taronges del líquid, partir-les en 4 trossos, deixar les llavors en el líquid. Picar la polpa i reservar
3.    Tallar la pell en tires fines
4.    Bullir el líquid uns 10 minuts amb les llavors. Colar i abocar en una olla. Afegir el sucre, escalfar una mica per dissoldre’l.
5.    Afegir la polpa picada, la pell a tires i el suc d’una llimona. Bullir a foc lent una ½ hora.
6.    Omplir els pots esterilitzats prèviament, tapar, donar-los la volta i deixar així fins que es refredin.

Bon profit!!!