Una bona amiga i gran cuinera, que té un taronger, en fa confitura. Aquesta és la seva recepte
Melmelada de taronja fàcil
Ingredients:
- 1 k de taronges amargues
- 1 llimona
- 2 ksucre
- 2 l. d’aigua bullint
1. Rentar les taronges amb un
raspall. Posar-les a bullirquan bulli l’aigua. Baixar el foc i bullir 2 hores. Deixar
reposar 12 hores.
2. Treure les taronges del líquid,
partir-les en 4 trossos, deixar les llavors en el líquid. Picar la polpa i
reservar
3. Tallar la pell en tires fines
4. Bullir el líquid uns 10 minuts
amb les llavors. Colar i abocar en una olla. Afegir el sucre, escalfar una mica
per dissoldre’l.
5. Afegir la polpa picada, la pell
a tires i el suc d’una llimona. Bullir a foc lent una ½ hora.
6. Omplir els pots esterilitzats
prèviament, tapar, donar-los la volta i deixar així fins que es refredin.
Bon profit!!!